امروز یکشنبه 04 اسفند 1398
biokade.cloob24.com
    0

    بیوگرافی مین هیو رین

    نام اصلی: جونگ ایون ران Jung Eun-ran
    نام مستعار: مین هیو رین Min Hyo-rin
    تاریخ تولد: 5 فوریه 1986 (30 سال)
    محل تولد: Daegu, South Korea
    حرفه: بازیگر. خواننده
    سال های فعالیت: 2006 تاکنون
    کمپانی: JYP Entertainment

    زندگینامه

    یونگ یون-RAN (متولد 5 فوریه 1986)، که با نام مستعار هیو رین شناخته شده است، یک بازیگر، مدل و خواننده کره جنوبی است.

    Filmography
    2011 Age of Milk
    Sunny 2011
    2012 The Grand Heist
    A Millionaire on the Run 2012
    2015 Twenty


    Television drama
    2009 Triple
    2010 Dr. Champ
    2011 Romance Town
    2015 Persevere, Goo Hae Ra