امروز یکشنبه 04 اسفند 1398
biokade.cloob24.com
0

بیوگرافی مین هیو رین

نام اصلی: جونگ ایون ران Jung Eun-ran
نام مستعار: مین هیو رین Min Hyo-rin
تاریخ تولد: 5 فوریه 1986 (30 سال)
محل تولد: Daegu, South Korea
حرفه: بازیگر. خواننده
سال های فعالیت: 2006 تاکنون
کمپانی: JYP Entertainment

زندگینامه

یونگ یون-RAN (متولد 5 فوریه 1986)، که با نام مستعار هیو رین شناخته شده است، یک بازیگر، مدل و خواننده کره جنوبی است.

Filmography
2011 Age of Milk
Sunny 2011
2012 The Grand Heist
A Millionaire on the Run 2012
2015 Twenty


Television drama
2009 Triple
2010 Dr. Champ
2011 Romance Town
2015 Persevere, Goo Hae Ra

تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com
ارسال دیدگاه