امروز یکشنبه 04 اسفند 1398
biokade.cloob24.com
0

بیوگرافی لیو ییفئی

نام اصلی: لیو ییفئی / 劉亦菲 / Liu Yifei

تاریخ تولد: ۳ شهریور ۱۳۶۶ (۲۵ اوت ۱۹۸۷) ‏

محل تولد: هوبئی ووهان، چین

ملیت: چینی

نام‌های دیگر: لیو شیمِـیزی (刘茜美子)کریستال لیو

پیشه: بازیگر،خواننده، مانکن

سبک موسیقی: ماندوپاپ، جی پاپ

ساز ها: صدا، پیانو

سال‌های فعالیت: ۲۰۰۲ تاکنون

همسر: Song Seung-heon

زندگینامه

لیو ییفئی متولد ۲۵ اوت ۱۹۸۷ یک هنرپیشه، خواننده و مانکن اهل جمهوری خلق چین است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به پادشاهی ممنوعه، بازگشت عقاب‌های مبارز، حشاشین، انتقام سفید و چهار اشاره کرد

Filmography

2004 Love of May

The Love Winner 2004

2006 Abao's Story

2008 The Forbidden Kingdom

2010 Love in Disguise

2011 A Chinese Fairy Tale

White Vengeance 2011

2012 The Four

The Assassins 2012

2013 The Four II

2014 The Four III

For Love or Money 2014

2015 Outcast

The Third Way of Love 2015

2016 Night Peacock

Never Gone 2016

2017 The Chinese Widow

Once Upon a Time 2017

Hanson and the Beast 2017

2018 Inversion

Television

2003 The Story of a Noble Family

Demi-Gods and Semi-Devils 2003

2005 Chinese Paladin

Doukou Nianhua 2005

2006 The Return of the Condor Heroes

تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com
ارسال دیدگاه